Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#دکتری

برای منی که ۲۹ سالمه و دکتری داروسازی دارم،اگر بخوام برای کالج رشته تکنسین دارویی اپلای کنم،شانس قبولیم چقدره؟ ایلتس ۷ و معدل ۱۵.۵ مقطع دکتری
2021-08-31 04:36:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی

ی داشتم توی سایت دیوار اگهی هایی هست مبنی بر اعطای مدرم از دیپلم تا دکتری مورد تایید wes دارای ریز نمرات قابل ترجمه وغیره خواستم ببینم ایا کسی اطلاعی داره در رابطه با اینا میشه از اینا استفاده کرد واسه پذیرش ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
2021-09-01 11:42:00 #Canada [ریز نمرات] ویزایدانشجویی

کسی میدونه وقتی ویزا بیاد کی برای اپن ورک همسر باید اقدام کرد یا باید به صورت همراه هم زمان اقدام کرد کدام بهتره ممنون اگه کسی راهنمایی بکنه.
2021-08-30 05:30:00 #Canada

،دخترم با سن ۱۹ سال و دولینگو ۱۰۵ میخواد برا کالج اقدام کنه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-28 16:55:00 #Canada

روز به خیر یک،سوال مهم لطفا من خیلی دلم میخواد برای ترم بهار وارد کالج بشم حالا اگر کالج هایی که هدف من هستند اگر ترم بهار نداشته باشتد ایا میتونم کالج دیگری که اون رشته رو داره وارد بشم،و یه ترم بخونم بعد ازیک ترم برای ترم بعدی برم اون کالحی،که میخوام ؟ فکر کنم همون تغییر dliمیشه بعد راستش با سیستم کالج کانادا اشنا نیستم ممکنه یک سری درس هایی که،پیش نیاز هستند رو ارایه ندهند ؟؟؟؟
2021-09-08 11:06:00 #Canada